Jutro poprawie to logo...
Użytkownik
jesli ktos zna angielski to na forum z itko jest all.
chcialem tylko poinformowac ze wychodze z klanu jak tylko sie zaloguje.
jak dla mnie gra jest po to zeby dac radosc a nie chwale.
a caveman chyba o tym zapomnial, ba nawet dal sie sfotografowac jak robi np transfer(nie tylko on YouAreDiee, OnlyKO,_V_) tez.
przykro to mowic ale na tym forum widac wiecej czeatow polakow niz turkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcesz to wychodź..nikt Cię tu nie trzyma ;]
W zasadach nie napisali, że transfer NP jest nielegalny....
Tak więc oni nic złego nie robią ;]
Użytkownik
lol drift to co slysze z twoich ust az sie w .... nie miesci:)
no moze nie napisali ze np transfer nie jest nielegalny ale sa rozne rzeczy ktorych sienie robi.
i wlasnie jedna z tych jest wlasnie to.
ja mam w dupie jak kto podchodzi do gry.
tylko wkurwia mnie to ze kazdy placze za turkami ze dupuja, sraja itd itd itd a robiac tak nie jestesmy lepsi.
a wkurwilo mnie to ze post byl ban all polandorc
bo sam bedac w klanie wiedzialem co robia i mialem to w dupie, bo nie ja to robilem
ale jesli dali sie zlapac to nie chcem zeby mnie laczyli z nimi.
i btw teraz nawet jesli bede mial klan z peleryna a wiem ze zawsze to kogos w oczy szczypie to zeby nikt nie plakal ze wyszedlem dla peleryny zalozymy inny klan. tez polski ale nie bezie tam ludzi ktorzy chca slawy bo to nie dziala na privat serwch. badz kozak w ko a nie w prywatnych.
co do placzu po tym jak wyjde:
ahahhahahahahhhahahhaaaahahahahhahahaa
wow to bylo smutne co?
Administrator
przeczytalem tylko poczatek. smieszy mnie to.. ;p wiem co gra ma dawac zabawe.. troche smieszne ze priest 67 lvl 3k np's by spie podkladal przyznam zrobilelem w ten sposub hmm z 3k nps a hee mnie nielubi bo zreportowalem go i dostal bana na 24/h wiec prubuje sie odegrac... a tego ze youaredie tak zrobil to niemialem pojecia zzz... wszystkiego tez niemoge wiedziec POZATYM JAK DALEM SIE TAK ZFOTOGRAFOWAC dziwne ze bana niedostelem
w klanie nikogo nietrzymam.
Administrator
buu heh bawicie sie w transfer
moim zdaniem to sprawa indywidualna a raczej problem szybkiego osiągnięcia sukcesu. W nowych privach zwykle niebanują za np transfer ponieważ jest to mało efektowne, mówie to z doświadczenia poniewaz długo tłukłem np i zauważyłem ze dobre party w cz zdaje dużo więcej przyjemności i dużo szybciej NP wpadają. A to że dał się sfotografować to nic nieznaczy bo zawsze można powiedzieć że ćwiczył umiejetności walki w VS albo jakis inny kit. Ale trzeba przyznac że niejest to miłe kiedy ktoś wyzywa clan od noobów i mówi ze transferują NP.